Bryllup på vingods i Provence

KONTAKT OSS
 • Kjent i Provence KiP as
  Postboks 37, 3671 Notodden
  Tel: +47 35 01 30 60
  E-post: info@provence.no

  Orgnr.: 979645945
 

Text/HTML

Det gamle vingodset passer godt for arrangement med 30 - 80 gjester. Priseksempel i tabellform finner du nederst på denne siden.

Om stedet
På det gamle vingodset som ligger i det kjente vindistriktet for Côte de Provence har det vært produsert vin gjennom flere hundre år. Fra det 10. til det 18 århundre var det munkene fra Lerinsøyene utenfor Cannes som var eiere av vingården. Her bygget de en utmerket undergrunns- kjeller som er helt intakt den dag idag.

Eiendommen har de siste 250 årene vært et familieforetak hvor arven har gått videre fra mor til datter og som i dag eies av datteren til selve grevinnen som fortsatt på vingodset.

Hvordan gjør vi det i forbindelse med bryllup?
Når det er snakk om bryllup gjør vi eiendommen, hagen og festsalen privat kun for dere. Den norske vertinnen vår som bor i området kjenner stedet ut og inn. Det er hun som tar seg av alt det praktiske med pynting, tilrigging seremoni, dekking av bord, servering, rydding osv. Dette er en stor trygghet for dere. Dere får det slik dere ønsker og kan gjerne være med på å sette deres personlige preg på arrangementet.

Leie av sted/lokale
Prisen er ca. kr 25.000,- for leie av stedet for arrangement ( denne prisen gjelder for inntil 50 personer). Dere disponerer uteområdet med den romantiske hagen, festalen osv. til langt uti de små timer. Prisen inkluderer at dere kommer til ferdig dekkede bord og har all service, servering og rydding/vask på stedet. Mange ønsker å ordne med bordkort og annen dekorasjon selv. Dette er detaljer vi snakker mer om underveis i planleggingen.

Seremoni
Vi tilbyr en symbolsk seremoni med skandinavisk protestantisk prest. Mye av innholdet i seremonien kan dere være med på å bestemme selv. Pris for seremoni med prest (tilrettelegging, honorar til prest, skatter, avgifter og reiseutgifter) vil være på ca.kr 14.000,-. Seremonien finner sted enten i den romantiske hagen eller under det store flotte platanetreet foran slottet. Vi arrangerer møte med presten på forhånd slik at han kan bli litt bedre kjent med dere før den store dagen. Dersom dere ikke ønsker seremoni med prest, er vi åpne for andre løsninger. Kanskje dere har en blant gjestene som passer godt til å holde en personlig seremoni for dere?

Vi kan enten foreslå levende musikk under vielsen eller bruk av DJ som stiller med alt nødvendig utstyr som lyd, mikorfoner mm. Presten stiller med egen kantor dersom det er ønskelig. Etter vielsen er det hyggelig å servere gjestene noe godt å drikke. Pris for aperitiff og kanapeer er ca. kr 250,- pr. person. Dere får servert flere glass og noen gode munnfuller med spesialiteter fra Provence. 

Musikk
Mange velger å ha levende musikk under vielsen. Vi har 3 dyktige franske musikere, 3 damer som spiller henholdsvis chello, fiolin og trekkspill. De har et variert repertoar og spiller også innøvde solonummer. Prisen er ca. kr 19.000,- for musikk til vielsen og til aperitiffen etterpå, tilsammen ca. 3 timer). Det blir stemningsfullt og fint.

Dersom dere ønsker at vi skal engasjere DJ for kvelden, vil han komme tidlig og rigge til med ekstra forsterker, lys og trådløse mikrofoner. Det betyr at dersom dere har noen blant gjestene som ønsker å bidra med musikk og sang så er utstyret på plass. Pris for DJ en hel dag og kveld/natt er ca. kr 16.500,-. Eksakt pristilbud innhentes.

Det er også fullt mulig å ordne med all musikk selv. Det er likevel verdt å tenkte på at musikalske bidrag fra gjester osv. ofte krever forsterkere/mikrofon osv. om dere får inkludert ved å engasjere DJ.

Overnatting på vingården
De fleste brudene velger å pynte seg her på vingodset. På vingården har vi 5 dobbeltrom som kan leies for kr 1.500,- pr. rom inkl. frokost. Det kan være praktisk å ha minimum ett rom hvor bruden kan forberede seg og vente, få noe å spise og slappe litt av før vielsen. Det kan også være godt å ha noen rom til overnatting for brudeparet og for eventuelle gjester som har små barn eller andre som liker å trekke seg tidlig tilbake.

Bryllupsfest
Bryllupsmiddagen kan serveres enten ute ( max. antall 50 personer) eller inne i den gamle festsalen. Velger dere å spise ute, vil dere måtte trekke inn senest kl 2300. Inne kan dere fortsette festen til langt uti de små timer:

Vår lokale norske vertinne vil være tilstede under bryllups-arrangementet. Hun og hennes mann som er en dyktig fransk kjøkkensjef er vårt faste team på mat- og vinopplevelser. De velger ut ferske, gode råvarer fra området og vinen fra vingården følger måltidet. Prisen på festmeny er ca. kr 1.600,- pr. person ( ved min. 40 gjester). Prisen inkluderer en 4 retters festmeny med vin ( rikelig), mineralvann, kaffe og en dcognac/likør. Dersom dere ønsker spesielt dyre store viner, champagne ol. vil menyprisen endre seg. 

I Provence lager de en spesiell bryllupskake, Le Chrochembouche. Den består av små vannakkels fylt med deilig krem. Kaken bestilles hos konditor og prisen er ca. kr 120,- pr. person. Dere kan også få hvit etasjekake om dere ønsker det. Pristilbud innhentes.

Dersom dere ønsker drikkevarer utover det som er inkludert i menyprisen, vil dette komme i tillegg. Vi kan lage en provisorisk bar som betjenes av serveringspersonale. Dere kan få servert vin og øl og noen helt enkle drinker. Prisen som er oppgitt gjelder for å ha serveringspersonalet fram til kl 0200. Etter kl 0200 betaler dere et tillegg på ca. kr 1.500,- pr. time for å ha serveringspersonale m.v. til stede.

Vår norske vertinne/vert er til stede under arrangementet.

Frisør
Vi hjelper til med å bestille frisør og sminke/manikyr og følger bruden til prøvetime hvis ønskelig.

Fotograf.
Når det kommer til spørsmålet om fotograf, er det noen som rynker på nesen. Etter å ha jobbet med bryllup nå i flere år, ser vi at de brudeparene som velger en profesjonelle fotograf får veldig flotte brudebilder. Dette er et minne fra en av de viktigste dagene i livet. Vi har dyktige fotografer som tar kreative bilder. Omgivelsene på dette gamle vingodset danner en perfekt ramme for fotografering. Prisen er fra kr 14.000,- ( 3-4 timer) til kr 23.000,- ( hel dag ). Pris varierer i forhold til hvilken fotograf dere velger og antall timer dere ønsker. Dere får tilsendt digitalt alle bildene ferdig redigert/organisert. Pris for fotobok er kr 2.500,-.

Blomster, lys og dekorasjoner
Pris på buketter og dekorasjoner varierer med hvilke blomster som er aktuelle for årstiden. Det er et område hvor det er frodig og fint fra før av så man trenger ikke så mye dekorasjon for at det skal se fint ut. Dere bestemmer selv hvor mye dere vil bruke på dette. Vi bestiller etter ønske og innhenter pristilbud. 

Overnatting
I forbindelse med bryllp tilbyr vi en PAKKELØSNING der overnatting inngår i kontrakten. Velger man bryllup i utlandet er tanken at man skal bo samlet og oppleve hyggelige ting sammen disse dagene arrangementet pågår. Når v har bryllup på dette vingodset, foreslår vi ofte at brudepar og gjester bor på hyggelig hotell ved Middelhavet. Vi anbefaler enten den lille idylliske kystbyen Sainte Maxime som ligger ca. 40 min. unna dette vingodset eller Antibes-Juan-les-Pins-området hvor dere bor kun 25 min. fra flyplassen i Nice. Herfra er det en times kjøring til vingodset. 

Det er hyggelig både for brudepar og gjester å bo i en by nede ved sjøen og samtidig får denne fine turen innover i Provence på selve bryllupsdagen. Både Sainte Maxime og Antibes er spennende steder hvor det er mye å finne på, her er det enkelt for gjestene å gjøre seg kjent helt på egenhånd. Byene karaktereseres med yrende folkeliv, markedsplassen, butikker, resauranter, kafeer, sandstrand osv. Begge disse stedene vil alle trives godt. På den måten får dere oppleve både Provence og den franske riviera på en gang. Vi setter opp buss for denne transporten opp til vingården. Vi har også mulighet for overnatting i nærheten av vingodset dersom dere ønsker å bo i Provence.

Transport
Når gjestene bor på hotell ved havet, organiserer vi felles transport fra hotellet til vingården. Turen tar ca. 40 minutter og er et spennende innslag. Gjestene deres får oppleve både livet på den franske riviera og Provence. Dere bestemmer selv tid for retur fra vingården om natten. Prisen er ca. kr 15.000,- for buss( 52 seter) tur/retur.

Agenthonorar
For arbeidet med planlegging og gjennomføring av bryllup er vårt honorar på ca. kr  20.000,- . Prisen varierer med arrangementets omfang. I prisen inngår arbeidet med tilrettelegging og gjennomføring av arrangementet. I tillegg inngår arbeidet med nødvendige bestillinger hos prest, tilrettelegging av seremoni og bryllupsfest, bestilling av bosted, rådgivning og bestilling av øvrige tjenester. I prisen inngår at vår norske lokale vert er til stede under arrangementet. Det er enkelt, tryft og oversiktlig å ha kun en leverandør som ordner med alt. Vi har kun 100% fornøyde kunder som har valgt oss som deres bryllupsplanlegger. Vi visere til TILBAKEMELDINGER på nettsiden vår samt ANMELDELSER og INNLEGG fra besøkende på Facebooksiden vår.

Visningstur
Dersom dere ønsker å besøke stedet enten før dere bestemmer dere eller senere en gang når vi er midt i prosessen, legger vi tilrette for at dere får møte den norske vertinnen vår i området. Dere vil få en titt på stedet og kan bli enige med henne om om hvordan dere ønsker at den STORE dagen skal bli.

Priseksempel: Bryllupspakke vingård med 50 gjester:

Prisene under er veiledende og vil variere i forhold til de tjenestene dere velger. Vi tar forbehold om prisjustering i forhold til valutaendringer.  
Seremoni med prest Kr    14.000,-
Leie vingods 1 døgn, inkl. rydding og vask (inntil 50 personer) Kr    25.000,-
Agenttjenester, planlegging, tilrettelegging, gjennomføring Kr    20.000,-
Overnatting vingods, 5 dobbeltrom à kr 1.500,- inkl. frokost Valgfritt

Bryllupsmeny inkluderer: 4-retters meny, vin (rikelig), mineralvann og kaffe. Prisen inkluderer at dere kommer til ferdig dekkede bord, servering og rydding

ca. Kr   1.650,-

Aperitiff med kanapeer etter vielsen pr. person Kr   250,-
Bryllupskake " La pieèce montée", pr. person ca. Kr 120,-
Diverse:  
Drikke etter maten avtales med brudepar
Fotograf. Pris variere med hvilken fotograf dere velger og det antall timer dere ønsker . I prisen er inkludert at dere får tilsendt alle bildene( ferdig organisert) digitalt. Kr 14.000,- til Kr23.000,-

DJ for hele kvelden/natten
Eventuelt ekstra utstyr kommer i tillegg
Fransk trio ( fiolin, chell og og trekkspill) ca. 3 timer

Kr 16.500,-

Kr 19.000,-

Frisør, sette opp håren inkl. prøvetime ( ev. sminke) fra kr 1.500,-

Blomster: brudebukett

fra kr 1.700,-

Knappehullsblomst pr. stk ca. kr 150,-
Dekorasjoner, blomster bord,seremoni, blomsterbueosv etter ønske, tilbud innhentes

Overnatting: Vi legger opp til at brudepar og gjester bor på hyggelig hotell enten i nærområdet eller i den lille kystbyen Sainte Maxime, pris fra kr 1.000,- pr. person i dobbeltromrom med balkong. Prisen er inkl. frokost og gjelder utenom høysesong.

eksakte priser på overnatting innhentes
 

 

Transport med buss tur/retur hotell - vingård ( 50 personer)  ca. kr 15.000,-
Privat grillaften på hotellet kvelden før den store dagen
Grillmeny med drikke pr. person. er kr 590, alternativt kan vi ha fingermat/coctail, dvs. tapas med drikke til kr 480,-.

Valgfritt

fra ca. kr 480,-

Ring oss eller send oss en mail slik at vi får vite hva slags bryllup dere ønsker!

 • konya escort
 • malatya escort
 • manisa escort
 • mugla escort
 • ordu escort
 • giresun escort
 • hatay escort
 • istanbul escort
 • izmir escort
 • kayseri escort
 • kocaeli escort