top of page

Bryllup

Spesialist på bryllup i Provence og på den franske riviera!

Bryllup i sør- Frankrike 

På denne store dagen skal alt stemme, det er ikke rom for uheldige overraskelser. Å velge en personlig bryllupsarrangør kan utgjøre den store forskjellen. Vi er det viktige bindeleddet mellom dere og de ulike aktørene i Frankrike.

En ting vi alltid har hatt fokus på er å finne idylliske steder, litt unna turiststrømmene. Det er her vi har likt oss best selv og hvor vi blir godt tatt imot. Dette ønsker vi å dele med dere!

Vi er i full i gang med planleggingen for 2023. Går du med tanker om bryllup i Provence er det lurt å ta kontakt med oss nå før alle helgene blir booket.

Send oss gjerne en mail så avtaler vi et møte eller en telefonsamtale slik at vi får høre mer om hva dere ønsker.

Velg ditt bryllup

Generell informasjon 

Et bryllup er en STOR begivenhet og som bryllups-arrangør tar vi ansvaret for en av de viktigste  dagene i deres liv.

Det er mye innhold og mye å tenke på i forbindelse med en bryllupsfeiring. For en nybegynner er det ikke lett å forestille seg omfanget av hva et slikt arrangement krever. Mange opplever stress og tanker som svirrer, om de har husket på alle detaljene og om dagen blir slik dere ønsker den skal bli.

I et fremmed land og et annet språk er det lurt å få hjelp av en god bryllups-planlegger. Noen som tar seg av alt det praktiske i forbindelse med tilrettelegging for og gjennomføringen av arrangementet. Vi har ideer, gode råd og lager oversikt over hva ting koster, hvilke leverandører som har hva og hvem dere kan stole på. Vi er det viktige bindeleddet mellom brudeparet og samarbeidspartnerne våre i området.

Personlig service, trygghet, god kvalitet og kreative løsninger er ting vi legger stor vekt på. Vi følger tett opp hele veien fra bestilling og til hele arrangementet er gjennomført. Det overlates ingenting til tilfeldighetene og dere slipper stress og usikkerhet om dere har husket på alt. Vi som bryllupsplanlegger legger alt til rette slik at dere kan nyte dagen sammen med gjestene dere, uten stress og bekymringer.

Alle bryllup er unike og alle brudepar har forskjellige ønsker. Som bryllupsplanlegger skreddersyr vi bryllup etter deres ønsker. Vi strekker oss langt for å kunne tilby dere fleksible løsninger gjennom hele planleggingsfasen.

Det er nok noen som tenker at de kan gjøre mye selv i forbindelse med et bryllup. I et fremmed land og med mange gjester, kanskje over flere dager får dere mer enn nok å tenke på. Det kan oppleves som veldig frustrerende å sitte hjemme i Norge og planlegge noe i et annet land der du ikke vet hvordan ting fungerer og blir usikker på resultatet. Når selve dagen kommer vil dere bli veldig godt fornøyd med å ha overlatt denne oppgaven til oss.

Hvordan gjør vi det praktiske rundt selve ekteskap-inngåelsen?

 

Vi ser at flere og flere par velger bort prest og i stedet får en i familien eller en nær venn til å si noen velvalgte ord under seremonien. Det er også en del par som avgir sine egne løfter til hverandre under selve seremonien. Det blir personlig og veldig stemningsfullt. Vi er åpne for fleksible løsninger.

Dersom dere ønsker å ha en seremoni med skandinavisk prest i Frankrike er det følgende regler som gjelder :

Uansett hvor i verden eller hvordan du velger å inngå ekteskap, så må alle papirene ordnes på forhånd i Norge. Prøving av ekteskapsvilkårene må være oppfylt. Dette skjer ikke lenger hos  sorenskriveren. Fra 01.01.2018 ble vigselsmyndighet overført til den enkelte kommune. Det betyr at det nå er ordførere, varaordførere og kommunalt ansatte eller folkevalgte som kommunestyret gir slik myndighet, som foreta vielsen.  Dere som velger å gifte dere i Frankrike, må dere inngå juridisk bindende ekteskap i Norge før dere reiser.

Det vil vel likevel være datoen for vielsen i Frankrike som blir stående som bryllupsdatoen. Det eneste dere må ta med til Frankrike er kopi av borgerlig vielse-attest fra Norge som leveres hos presten når dere kommer fram. Kjent i Provence ordner med alle nødvendige papirer og det er vi som avtaler møtet for samtale med prest før vielsen. Det føles veldig godt å ha unnagjort det nødvendige papirarbeidet før dere reiser så slipper dere å tenke mer på det.

bottom of page