top of page
Sykkelgjengen.JPG

Firmatur i Provence

Vi kjenner området ut og inn og sørger for å gi dere opplevelser som passer for alle!

Når gjorde du sist noe ekstra sammen med kollegaene dine? 

Firmatur, familie- og vennetur, bursdag eller jubileum. Når gjorde du siste noe ekstra sammen med gjengen din?

Å reise til sør-Frankrike er å reise med hjertet og sansene, en ren glede hvor naturopplevelser, kultur, mat og vin er hovedingrediensen. Det er alt dette som er grunnen til at Frankrike er verdens mest besøkte land med over 76 millioner turister hvert år!

Vi tilbyr turer med opplevelser rundt mat & vin, vi legger opp båtturer og utflukter med vingårdsbesøk og piknik i det grønne.

Generell info

Opplevelser på ekte fransk vis...

Har dere noe å feire?  eller søker dere inspirasjon for å legge planer for fremtiden, kick-offs, styre-og lederarrangement eller jubileer? Med 20 års erfaring kan dere trygt overlate planleggingen til oss.


Frankrike er stedet for nye trender og nye opplevelser og for mange er drømmen å komme til Provence, til dette vakre området sør i Frankrike, til det fine været og den gode stemningen.  Fyller vi på med god mat og drikke, trenger vi ikke si noe mer.


Mulighetene er mange hele året; vårseminar i de franske byene ved Middelhavet; Antibes, Cannes, Sainte Maxime og Saint Tropez. Vin-smaking lunsj i pittoreske landsbyer i Provence, drue-innhøsting i september, besøk i munkesamfunnet på Lérins-øyene, tur til fyrstestaten Monaco osv.


Vi vil at dere skal nyte godt av vår lokale kjennskap til området og at reisen skal bli minst like bra som det dere har drømt om.

Vingårdsbesøk

Hvit, rosé og rød...

Det gamle vingodset ligger i hjertet av vindistriktet Côte de Provence. Gjennom flere hundre år var det munker som dyrket vindruer på denne eiendommen. I mer enn 250 år har eiendommen gått i arv fra datter til datter i familien til grevinnen Thèrèse de Gasquet som fortsatt som står som eier.

Det er vinproduksjon som er hovedaktiviteten på vingården, Av og til har vi mulighet til å lage private arrangementer her med vinsmaking, lunsj eller kveldsmat.

Arrangement

Firmatur, familie-og vennetur, bursdag eller jubileum
Når gjorde du siste noe ekstra sammen med gjengen din?

 

Å reise til sør-Frankrike er å reise med hjertet og sansene, en ren glede hvor naturopplevelser, kultur, mat og vin er hovedingrediensen. Det er alt dette som er grunnen til at Frankrike er verdens mest besøkte land med over 76 millioner turister hvert år!.

Selv har vi falt pladask for denne delen av Frankrike og vi deler gjerne kunnskap vår med dere.

Vi planlegger og gjennomfører turer med opplevelser rundt mat & vin, vi legger opp båtturer og utflukter med vingårdsbesøk, piknik og trøffelturer. Det er i møte med de lokale vertene våre i området at spennende møter oppstår. Dere blir kjent med folk som bor der og får med dere gode minner hjem.

Vi vil at deres tur skal bli minst like bra som det dere har drømt om.
 

Vi legger opp til gode nær-på-opplevelser. Hvis ønskelig stiller vi opp med norsk guide for hele eller deler av arrangementet. 

Under tilbakemeldinger og under anmeldelser/innlegg fra besøkende på

facebooksiden vår kan du se hva folk sier om oss.

FIRMATURER - KICKOFFS - LEDERARRANGEMENT - JUBILEER - JULEBORD -

FAMILIETUR - VENNETUR - MAT & VINKLUBBER 

bottom of page