top of page
BordmedRoser.jpg

Mat & vin

En reise i Provence er en reise med hjertet og sansene!

Reiser for mat & vin-elskere 

Perfekt for jubileer, bursdager, vinklubber, familie-og venneturer.

Å reise til Provence er å reise med hjertet og sansene. På samme måte som vi sier at alle reiser til Frankrike er en natur-og kulturopplevelse, er det også en mat-og vinopplevelse.

Vi tar dere med dit hvor franskmennene selv har sine favoritter og til vindistriktet for Côte de Provence som er mest kjent for den gode rosévinen.

All vår kunnskap om området deler vi gjerne med dere. Det fine været, naturen, kulturen, all den gode maten og vinen binder reisen sammen til en felles opplevelse.


En ting vi alltid har hatt fokus på er å finne små idylliske steder litt unna turiststrømmene. Det er her vi har likt oss best selv og dette vi ønsker å dele med dere. 
 

Ønsker dere vinsmaking og litt godt å spise, så ordner vi det. På det gamle vingodset møter den hyggelige norske vertinnen vår, hun viser dere rundt og forteller om hvordan de lager den gode vinen. Dere får noe enkelt å spise, smaker på vin og kan kjøpe med dere noen gode flasker og andre lokale produkter. 

 

Vi kan også foreslå besøk med vinsmaking på et stort vinslott, her kan vi også tilby lunsj i den hyggelige bistroen.
 

Generell info

Opplevelser på ekte fransk vis...

Har dere noe å feire?  eller søker dere inspirasjon for å legge planer for fremtiden, kick-offs, styre-og lederarrangement eller jubileer? Med 20 års erfaring kan dere trygt overlate planleggingen til oss.

 

Frankrike er stedet for nye trender og nye opplevelser og for mange er drømmen å komme til Provence, til dette vakre området sør i Frankrike, til det fine været og den gode stemningen.  Fyller vi på med god mat og drikke, trenger vi ikke si noe mer.


Mulighetene er mange hele året; vårseminar i de franske byene ved Middelhavet; Antibes, Cannes, Sainte Maxime og Saint Tropez. Vin-smaking lunsj i pittoreske landsbyer i Provence, drue-innhøsting i september, besøk i munkesamfunnet på Lérins-øyene, tur til fyrstestaten Monaco osv.


Vi vil at dere skal nyte godt av vår lokale kjennskap til området og at reisen skal bli minst like bra som det dere har drømt om.

Vingårdsbesøk

Hvit, rosé og rød...

Det gamle vingodset ligger i hjertet av vindistriktet Côte de Provence. Gjennom flere hundre år var det munker som dyrket vindruer på denne eiendommen. I mer enn 250 år har eiendommen gått i arv fra datter til datter i familien til grevinnen Thèrèse de Gasquet som fortsatt som står som eier.

Det er vinproduksjon som er hovedaktiviteten på vingården, Av og til har vi mulighet til å lage private arrangementer her med vinsmaking, kveldsmat eller lunsj.

bottom of page