top of page

Port Grimaud

PORT GRIMAUD er en idyllisk liten perle som ligger innerst i den lille intime Saint Tropez-bukten. Her kan du bo i hus og leiligheter med terrasse helt nede i vannkanten. Det er ikke mange steder langs den franske riviera du kan bo slik til på eller nær en av de fineste sandstrendene på den franske riviera.

Den lille byen er bygget opp rundt et mylder av kanaler. Gatene, broene, og de pastellfargede husene langs kanalene er med på å gi byen sitt særpreg. Ikke et hus er likt et annet.
 

Inne i det lille sentrum finner du et stort utvalg i små butikker, kafeer og restauranter.

Når du kommer til Port Grimaud setter du fra deg bilen på en trygg og overvåket parkeringsplass utenfor byen. Inne i byen er det kun gående og "båtende" har adgang. Dere får likevel kjøre inn og sette fra dere bagasje osv.

Byen er et paradis for deg som elsker strand- sjø- og båtliv. En uendelig rekke med båter i alle størrelser og fasonger er med på å gi byen sitt maritime særpreg.

I Port Grimaud kan du velge mellom:
* STUDIO, 2-3 personer

PRIS: Fra kr 14.000,- pr. uke
* LEILIGHET, 4-6 personer

PRIS: Fra kr 19.000,- pr. uke

* HUS, 4 -5 personer
PRIS: Fra kr 25.000,- pr. uke 
* HUS, 4 – 10 personer

PRIS: Fra kr 39.000,-

Leien går fra lørdag til lørdag.
 

Standarden varierer fra enkel til luksus og prisen du betaler står i forhold til kvaliteten på boligen. Alle boenhetene har terrasse/balkong med flott utsikt mot sjø og båter. Husene har privat terrasse og brygge. Alle boenhetene er utstyrt for selvhusholdning. Vi finner det som passer best for deg.

Fra Port Grimaud kan dere bruke båt når dere besøker Saint Tropez og Sainte Maxime. I tillegg er det fine sykkel- og gangstier til begge disse byene. Dere sykler langs sjøen og kan stoppe opp for et bad og en piknik på en av de mange små strendene.

Avstander:
Saint Tropez: 7 km
Sainte Maxime: 6 km
Nice flyplass: 1 t 20 min. (avhengig av trafikk)

ET FERIEPARADIS FOR DEG SOM SETTER PRIS PÅ NOE LITT UTENOM DET VANLIGE!

bottom of page