top of page

Tilbakemeldinger

Maria&Øystein.jpg

Maria & Øystein valgte å ha sitt bryllup på herregården i Provence og sier:

«Kjære Kristin & Jørgen.

For et drømmebryllup i nydelige og romantiske omgivelser. Vi er så takknemlig for at vi valgte å ta med oss venner og familie til herregården i Moissac-Bellevue. Vi fikk tilbringe en langhelg med alle vi er glad i og vi fikk muligheten til å skape verdifulle øyeblikk som vi kommer til å leve på i lang tid.

Vi er veldig glad for at vi valgte Kristin som vår bryllupsplanlegger. En hyggelig dame som la rammene for at vi fikk alt vi ønsket oss. Vi følte oss godt ivaretatt i tiden før, under og etter. Vi hadde jevnlig kontakt med Kristin under planleggingen og vi kom med tanker og ideer som Kristin gjorde alt hun kunne for å møte.

Vi takker for et godt samarbeid, og for at dere passet på at alt gikk så fint også på bryllupsdagen vår.

Vi opplevde dagen som veldig harmonisk og personlig. Alt fra generell logistikk, dekorasjoner, blomster, musikk, mat og drikke gikk over all forventning. Kristin med alle hennes samarbeidspartnere gjorde alt de kunne for at helgen og selve dagen skulle gå fint.

Vi klarte å senke skuldrene, være i nuet sammen med familie og venner som resulterte i en perfekt helg❤️

Hjertelig hilsen
Øystein & Maria»

TimeFagforb2022.jpg

Fagforbundet Time var på seminar med opplevelser i sør-Frankrike og sier:

«Vi var en gruppe på 11 som hadde en nydelig tur til Saint Maxime i slutten på oktober, alt var ordna når vi landa i Nice, fikk skyss til det nydelige hotellet vi bodde på, Hotel Les Jardins, med alle fasiliteter. Hotellet lå sentralt til så det var kort vei å gå til sentrum og for å ta båten over til Saint Tropez, der vi etter anbefaling besøkte en liten fin restaurant med enormt god mat, og hyggelig betjening.

Vi var og på vingård besøk på Chateau Saint Martin, der vi fikk omvisning å fikk smake på forskjellige viner.

Hele gruppen var samstemte ved hjemreise, om at her vil vi tilbake! Utrolig deilig når alt er ordna i forkant å vi fikk så gode anbefalinger! »

Christine&Odd Erik.jpg

Christine & Odd fikk sitt ønske oppfylt i Port Grimaud og sier:

«Vi giftet oss i Port Grimaud i september 2022, og for en plass og for et opplegg. Stedet var helt fantastisk og atmosfæren hele helgen var upåklagelig. Kristin og Jørgen hadde tilrettelagt et opplegg akkurat slik vi ønsket og hele helgen var så mye mer enn vi hadde turt å håpe på. Vi kom virkelig til dekket bord, noe som gjorde at vi kunne nyte helgen til det fulle sammen med alle gjestene. Både Kristin og Jørgen var til stede hele helgen og passet på at vi kom oss hit og dit.

Hotellet var fantastisk og alle restauranter som var booket til lunsjer og middager var helt nydelige.

Seremonien var virkelig helt perfekt, og aperitiff og kanapeer på kanalene etter vielsen var med på å gjøre dagen komplett.

Tusen, tusen takk til Kristin og Jørgen for all hjelp og tilrettelegging både før og under vår bryllupshelg. Dere gjorde helgen til en drøm

Hilsen Christine og Odd Erik»

Melina og mads1.png

Melina & Mads hadde sitt bryllup på herregården i Provence og sier:

Vi giftet oss på herregården 17 Juni. Vi bestemte oss for stedet etter anbefaling fra Kristin, da vi så for oss et fint hotell hvor vi kunne samle venner og familie fra hele verden. Vi holdt jevn kontakt med Kristin i over ett år før vielsen, og ting ble nøye planlagt fra begynnelsen av. Prosessen virket veldig ordentlig og Kristin er en hyggelig dame som er lett å snakke med.

Hotellet overgikk forventningene og var svært fint og rent. Det er noe virkelig spesielt å ha så mange mennesker man kjenner samlet til en slik begivenhet med hele hotellet for oss selv. Det at det foregikk over en helg med flere dagers feiring gjorde at vi kunne nyte tiden sammen med gjestene uten å føle at alt fløy forbi. Bassengområdet var også fantastisk deilig for oss og gjestene med tanke på at det var 30+ grader hver dag.

Dagen før bryllupet og på selve bryllupsdagen kom Kristin og Anne Kine og hjalp med organisering av blomster, dekorasjoner og generell logistikk, noe som gjorde prosessen enklere for oss og gav oss mindre å tenke på.

Vi ble veldig imponert over folkene Kristin anbefalte, frisøren og sminkøren var ypperlige. Blomsterdekorasjonene var utrolig fine, og dagen overgikk all forventning!

Vi må takke for god service, hjelp med å komme i kontakt med en kjempeflink DJ, et hyggelig hotell og service uten like.

Tusen takk til Kjent i Provence for god hjelp til å skape et magisk bryllup for oss!💍🌿

Mads & Melina

Silje & Bård.jpg

Silje & Bård fikk sitt drømmebryllup på den franske herregården og sier:

Når vi var på visningstur der falt vi pladask for stedet. Vi ønsket å ha bryllupet vårt et sted hvor alle kunne bo samlet, hvor både vielse og fest kunne avholdes, og som ikke minst hadde den koselige atmosfæren som vi ønsket oss. Herregården var perfekt for vårt bryllup! Vi hadde en fantastisk helg med venner og familie. Alle koste seg, badet og spiste god mat. Stemningen ble akkurat slik vi hadde håpet, og vi kunne virkelig senke skuldrene og kose oss sammen med gjestene. Hotellet ligger i en veldig flott del av Provence med mange pittoreske, hyggelige landsbyer i nærheten i tillegg til en stor nasjonalpark. Mange benyttet anledningen til å bli i området lenger for å kunne oppleve mer av denne delen av Frankrike. Vi bodde på herregården i en uke og fikk god kontakt med de ansatte. En veldig flott gjeng som gjorde alt de kunne for at bryllupshelgen skulle bli perfekt. Bryllupsmiddagen overgikk alle våre forventninger! Takk til Kristin og Jørgen for at dere foreslo dette flotte stedet for oss og hjalp oss med å legge til rette! Silje & Bård"

Merete&Thomas.jpg

Merete & Thomas valgte bryllup på fransk herregård i september 2019 og sier:

"Kjære Kristin og Jørgen! Tusen takk for at dere var med på å gjøre bryllupshelgen vår helt magisk! Vi kan nesten ikke fatte hvor fantastisk det var. Vi vil gjerne takke dere for et fantastisk samarbeid helt siden vi kom i kontakt med dere for et år siden. Det var spesielt godt å ha dere der selve helgen slik at alt gikk knirkefritt Vi er så glad for at dere har oppdaget denne nydelige plassen. Vi kunne ikke ha giftet oss på en mer idyllisk plass. Personalet som jobber der er helt utrolig skjønne, profesjonelle og servicen var helt fantastisk. Tusen tusen takk for at dere var med på å gjøre helgen i Provence til det perfekte bryllupet for oss❤️og tusen takk for den sprudlende vinen vi fikk servert på rommet, den smakte godt etter en lang dag! Vi kan virkelig anbefale Kristin og Jørgen i Kjent i Provence videre!"

Kine & Thomas.jpg

Kine & Thomas hadde sitt romantiske bryllup på det gamle vingodset i Provence og sier:

"Vi giftet oss på et gammelt vingods i Provence sommeren 2019. Vi brukte Kjent i Provence til å planlegge og gjennomføre bryllupet som gikk over 3 dager. Torsdag startet vi med en uformell kveld med fingermat og vin på terrassen til hotellet der vi bodde. Dagen etter var det bryllup, med seremoni i den romantiske hagen og bryllupsmiddag utendørs på det gamle vingodset. Festen og dansen hadde vi inne til langt uti de små timer. På lørdagen dro vi på båttur, først til Saint Tropez og deretter til Portt Grimaud hvor vi spiste lunsj i vannkanten og fikk en privat liten båttur på kanalene. Vi kan ikke si annet enn at vi er kjempe fornøyd med opplegget de stelte til for oss. Kristin var lett og strukturert og samarbeide med, det var ingen ting de ikke kunne fikse hilsen Kine & Thomas"

Lene & Helge.jpg

Lene & Helge hadde bryllup på herregården i slutten av mai 2019 og sier:

Kjære Kristin! Vel hjemme fra Frankrike har inntrykkene fra turen begynt å synke inn. Først og fremst: tusen takk for samarbeidet i forbindelse med bryllupet vårt på den fantastiske herregården i Provence. Dette hadde vi aldri klart uten deg, og vi er evig takknemlige for all hjelp og gode råd på veien. Stedet er en så vakker, liten perle ute på den franske landsbygda, og vi storkoste oss fra vi kom til vi dro. Vi ble møtt med en enorm gjestfrihet fra alle som jobbet der og med Solveig ved vår side på selve bryllupsdagen, kunne vi ikke vært i bedre hender. For noen herlige folk! Sammen med en god blanding av familie og venner, i alt 50 mennesker mellom 3 og 67 år, fikk vi raskt beskjed om å føle oss som hjemme. Alle gjorde sitt ytterste for at vi skulle ha det bra, noe som både vi og alle gjestene satte enormt stor pris på. Vi lengter allerede tilbake, til all den gode maten og vinen, til de hyggelige menneskene, til lave skuldre, den franske kulturen og den gode atmosfæren. Vi har allerede begynt å glede oss til neste tur - for vi kommer definitivt tilbake. Og skulle vi trenge hjelp en annen gang er det ingen tvil om at vi kommer til å ønske å samarbeide med Kristin og KiP igjen. Fortsett med den gode jobben dere gjør - dere er med å skape minner for livet! Klemmer fra Lene og Helge"

15damerpåtur.jpg

15 blide damer var på tur til Provence og den franske riviera i juni 2019 og sier:

"Vi har kommet hjem fra nok en fantastisk flott tur med Kjent i Provence. Vi var 15 damer som reiste og hvor reiseleder la alt til rette for oss. Første stopp var en gammel vingård i Provence, med god lunsj og vintesting. Deretter reiste vi videre ned til den franske riviera og den lille byen Sainte Maxime. Her bodde vi på hotell kun 150 m fra stranda, hotell basseng og park. Dagen etterpå dro vi på sykkeltur til Port Grimaud, lunsj på stranda og rikelig med vin til. Dagen etter der igjen det dro vi med båt til Saint Tropez, tur på markedet og lunsj ved Brigitte Bardot-stranda. Om kvelden koste vi oss rundt et stort bord på en restaurant i havnen inne i Sainte Maxime, levende musikk, nydelig mat og drikke og topp stemning. Den siste dagen reiste vi med båt fra Cannes ut for å besøke munkene på Lérinsøyene. Flott sted med topp program, avslappende men likevel opplevelsesrikt, anbefales virkelig, dette er en tur vi lever lenge påJ Hilsen Linda, Ingunn og Torhild"

Christine & Lars.jpg

Christine & Lars hadde bryllup i en stor villa på den franske riviera i juni 2018 og sier:

"Vi er så glade for de gode opplevelsene vi fikk denne uken som var fullspekket med program som gikk på skinner. Dette kunne vi aldri klart å gjennomføre uten deres kjennskap til landet, språket og folket. Vi hadde en flott tur til en gammel vingård hvor vi ble kjent med Solveig og hennes mann som også var kokken som skulle lage maten i bryllupet vårt noen dager senere. Vi fikk servert 3 retters lunsj og nydelig lokal vin. Barna som var med løp rundt og lekte og storkoste seg.

Hele reisefølget dro på båtutflukt til Saint Tropez og Port Grimaud. Der ble vi tatt godt imot på en idyllisk restaurant nede ved vannet, alt var avtalt på forhånd og vi kom til dekket bord. Vi var så fornøyd med at dere også kunne ordne kokkekurs for oss hjemme i huset vi hadde leid, mange timer sammen med en god og tålmodig kokk.

Bryllupsdagen var magisk, vi følte oss godt ivaretatt og dere var selvsagt der for å sikre dere at alt skulle gå som planlagt. Jeg som brud trengte ikke tenke på noe annet enn å si JA. Alle som var med oss å tur har fått minner for livet og nye vennskap er knyttet. Vi må takke dere for godt samarbeid. Dere har vært tålmodige med oss, vært blide og imøtekommende under hele prosessen. Vi skjønte raskt at vi kunne stole på dere for å få til vårt drømmebryllup og drømmetur med våre nærmeste. Igjen, tusen takk. Fortsett med den gode jobben dere gjør. vi er strålende fornøyd... God klem fra Lars & Christine

Emilie & Glenn.jpg

Emilie & Glenn hadde bryllup i en stor villa i Lorgues i juni 2018 og sier:

"Tusen hjertelig takk, vi kunne ikke vært mer fornøyd. Takk for det gode samarbeidet, all hjelp og service i anledning bryllupet vårt. Vi er så glade for at vi valgte Kjent i Provence! Vi tok med oss familie og venner og hadde en hel uke sammen i Lorgues hvor vi leide et stort provensalsk hus med plass til 17 personer. I hagen feiret vi bryllupet vårt med seremoni, fotografering, aperitiff/ kanapeer og bryllupsmiddag rundt det store bordet ved bassenget. Huset og hele uken var over all forventning. En kjempefin familieferie som ble mulig ved hjelp av Kristin i Kjent i Provence. Prest, vertinne, fotograf og Kristin selv er så imøtekommende og behjelpelige, og vi følte virkelig at de alle sammen jobbet for at vi skulle bli ordentlig fornøyde. Ville gjort akkurat det samme igjen. hilsen Emilie & Glenn "

Mette&Johan.jpg

Mette & Johan inviterte til vielse i kirken i Tourtour og bryllupsfest på fransk herregård og sier:

"Tusen, tusen takk for et fantastisk arrangement gjennom våre tre solfylte bryllupsdager på Bastide de Calalou i Moissac Bellevue. Vielsen i den vakre kirken i Tourtour ble også en eventyrlig og sterk opplevelse. Samtlige av våre 62 gjester i alle aldre fikk opplevelser de sent vil glemme, og vi selv opplevde å være avslappede gjester i vårt eget bryllup uten noen verdens ting å tenke på utover å kose oss og være tilstede. Ingen ville reise hjem på søndag, og alle var enige om at dette måtte bli en tradisjon, da fortrinnsvis med et annet brudepar 😉 Tusen takk for all god hjelp til bryllupet vårt som ble like fantastisk som vi håpet og trodde. Klemmer fra Mette og Johan

16DamerpåTur.jpg

I september 2017 dro 16 damer på tur til Provence og den franske riviera, med seg hadde de reiseleder fra Kjent i Provence:

  «Hei og tusen takk for en kjempefin tur som jeg har vært så heldig å være med på. En fantastisk morsom og opplevelsesrik tur. Vi var 16 damer som dro med fly til Nice tidlig søndag morgen. På vei til hotellet stoppet vi på vingården Le Chateau de Saint Martin. Det blei vi tatt imot av en norsk vertinne som viste oss rundt. Vinsmaking blei det også før vi avsluttet med en nydelig 3 retters lunch. En opplevelse for ganen. Vi dro derfra videre til hotellet vårt i Sainte Maxime som vi skulle bo på i 4. Netter. Vi har opplevd flere båtturer - vinsmakinger - herlige lunchretter - gourmet. Sykkel fikk vi også prøvd. Badet har vi også fått tid til. Kjære Kristin tusen takk for at jeg fikk være med dere. Gleder meg allerede til neste tur.  Hilsen Ingunn

Torunn & Kristian Etienne.jpg

Torunn & Kristian Etienne valgte det gamle vingodset for sitt bryllup i september 2017 og sier:

" «Vi giftet oss på det gamle vingodset den 22. september og hadde en fantastisk dag – Kjent i Provence ved Kristin og Jørgen har vært svært behjelpelige med sine gode kontakter og kjennskap til området. Den store dagen hadde ikke vært mulig å gjennomføre på denne måten uten deres hjelp.

Bryllupsfeiringen ble innledet med en svært vellykket grillfest på hotellet kvelden før og avsluttet med en utflukt til Port Grimaud dagen etter – et uforglemmelig eventyr i Provence, både for oss og alle våre gjester. Tusen takk, Torunn og Kristian E."

Mari-Helen & Kristoffer.jpg

Mari-Helen & Kristoffer hadde bryllup i villa i Lorgues 5 juli 2018 og sier:

 " Vi hadde en helt fantastisk uke og en nydelig opplevelse på bryllupsdager 05.07.18, en større dag kunne jeg aldri drømt om! Nydelige omgivelser med privat eiendom hvor vi var kun oss og familien, perfekt med basseng i varmt vær som vi ikke helt er vandt med. Nabo til vingården Chateau de Berne er vel ikke å klage på heller, vi har hatt kjempegod kommunikasjon med Kjent i Provence og alt ble godt tilrettelagt! Må bare skryte av vaktmesteren på villaen også som var veldig serviceinnstilt. Dagen ble perfekt og ville gjort det om igjen på et blunk (haha med samme mann), alle gjester skrøt og koste seg. Hilsen Mari-Helen og Kristoffer"

Storfamilie.jpg

Storfamilien på 46 personer med stort og smått dro på tur til sør-Frankrike i september 2017 og sier:

« Kjent i Provence, ved Jørgen og Kristin, gjorde vår storfamiliesamling i Juan les Pins til en fantastisk opplevelse! Hotellet, Le Pre Catelan er sjarmerende med svært hyggelig betjening. Vi som var 46 personer hadde hotellet for oss selv! Barn og voksne koste seg også i det fine bassenget.

Tur til et gammelt vingods i vindistriktet for Côte de Provence, med vinsmaking og deilig lunsj samt felles middag på restaurant ved stranden var høydepunkter, alt flott tilrettelagt!  Takk Kristin og Jørgen!  Gunn og Øyvind»

Tonje & Roger.jpg

Tonje & Roger hadde bryllup i privat villa i Lorgues i september 2017 og sier:

" Kjære Kjent i Provence! Nå er vi vel hjemme, vel gift og veldig fornøyd. Både små, de litt større og de store koste seg fra ende til annen. For en fin opplevelse, og for noen flotte folk dere er. Tusen tusen takk for all hjelp og for arrangementet. Solveig og mannen var helt nydelige, alt gikk på skinner og maten var utsøkt. For en som er vant til å ordne det meste må jeg si meg mektig imponert...absolutt alt gikk knirkefritt. Måten alt var koordinert på gjorde at vi bare kunne lene oss tilbake og nyte dagen til det fulle. takk igjen, vi anbefaler dette p

Kristina&Vidar.JPG

Kristina & Vidar hadde bryllup på et vakkert vinslott i Provence i slutten av august 2017 og sier:

" Vi brukte Kjent i Provence for til å arrangere vårt bryllup på den franske riviera og er utrolig fornøyd! De er veldig hyggelig, behagelig og kjekk å samarbeide med! Vi hadde fest i 3 dager, og alt gikk etter planen! På torsdag startet vi med et uformelt tapascoctail-party på terrassen ved hotellet i Sainte Maxime. Dagen etter reise gjestene i buss til dette vakre vinslottet i Provence. Seremoni og bryllupsfest hadde vi i de vakreste omgivelser du kan tenke deg. Lørdagen hadde vi leid en privat båt og tok med alle gjestene på båttur og sightseeing i Saint Tropez-bukten før vi spiste lunsj i vannkanten i den lille kanalbyen Port Grimaud. Beste anbefalinger fra oss Kristina & Vidar "

Marit & Thomas.jpg

Marit & Thomas hadde bryllup i en provensalsk villa i Lorgues i juni 2017 og sier:

 Vi giftet oss i Lorgues 29.06.17 og hadde en flott dag. Kristin er svært hyggelig og behjelpelig med det aller meste. Vi hadd en fin dag med god hjelp i forkant fra henne. Villaen som vi leide en hel uke var perfekt. den lå  gangavstand til den lille byen, hadde stort basseng og nydelig hage vhor vi hadde seremonien. Prest og fotograf som Kristin satt oss i kontakt med er vi veldig fornøyde med! Bryllupsmiddagen ble servert rundt det store bordet nede ved bassenget, maten var veldig god, tilberedt av fransk mesterkokk. Takk for hjelpen. Mvh Marit og Thomas"

Henriette & Martin.jpg

Henriette & Martin hadde bryllup på gammelt vingods i Provence i juni 2017 og sier:

" Tusen takk for et helt fantastisk 3 - dagers bryllup i Sør- Frankrike. Det var helt magisk, bedre enn vi kunne drømt om og de beste dagene i livet vårt. Vi ønsker å takke for samarbeidet i løpet av dette året. Vi er kjempefornøyde med grillkvelden, båtturen & lunsj til Port Grimaud, den nydelige vingården, fantastisk hotell, de fantastiske dekorasjonene, kokken og den nydelige maten & vinen, den flotte presten og vielsen, den helt fantastiske fotografen. Bryllupskaken og makronene smakte helt fantastisk. Sminkøren i Lorgues var også helt fantastisk koselig og flink! Vi syntes det var helt perfekt å ha vielsen under det store treet foran slottet, vinsmakingen på siden og middagen foran det røde vinhuset. Vi og alle gjestene koste oss med photobooth ved den nydelige blomsterrammen og blomsterhusken. Dette var mye mer enn vi kunne drømt om og alle var så imponerte! Alle gjestene storkoste seg. Det var et eventyrbryllup og som en drøm! Tusen tusen takk for nydelig bryllup i vakre omgivelser! :) Mvh, Henriette & Martin "

Vinklubben2017.jpg

Vinklubben var på tur til Provence og den franske riviera i mai 2017 og sier:

" Tusen takk for ett kjempesupert opplegg. Vi var vinklubb på tur. 6 damer og 5 menn. Vi ble hentet med buss på flyplassen og kjørt rett til vingård hvor vi fikk en fantastisk gourmet lunsj og en omvisning. Deretter kjørt til hotellet som lå supert til i nærheten av shopping og masse cafeer restauranter og strand. Alle restaurantene som dere hadde booket oss inn på var helt supre. Dessverre var vi litt uheldig med været den dagen vi skulle på båttur til St. Tropez og Port Grimaud. Men vi hadde en helt super dag allikevel:)Anbefaler virkelig Kjent i Provence videre:)Tusen tusen takk igjen:) :) :) "

Vennegjeng.jpg

En venninnegjeng på 8 damer reiste på opplevelsestur til Provence i september 2017 og sier:

" Takk for en fin tur. Anbefales på det sterkeste*****️ Takk til Kjent i Provance for fint opplegg og takk til Solveig og Laurent for matkurs, god mat og god vin. Vi fikk en veldig fin opplevelse med bosted, lunsj og vinsmaking på vingården, middag på restaurant i byen med god service og kokkekurs med fransk kokk i huset vi bodde i. Vi leide sykler som ble levert på bosted, vil si at det er et must siden det er liten taxivirksomhet i området. Ellers alt tipptopp "

FirmaDialogXE.jpg

Firmatur til sør-Frankrike i mai 2017

"Vi var en gruppe fra et firma på tur i sør-Frankrike i slutten av mai 2017. Alt fungerte knirkefritt. Turen starten med et besøk på et gammelt vingods i Côte de Provence hvor vi smakte på vin og spiste deilig lunsj tilberedt av fransk kokke. Deretter gitt turen ned til Sainte Maxime hvor vi bodde på et trivelig hotell midt i byen bare noen meter fra den livlige strandpromenaden. Vi spiste mye god mat på fine restauranter og hadde en heldagsutflukt med båt til Saint Tropez og Port Grimaud med lunsj i vannkanten på La Table du Mareyeur. Tusen takk for et flott opplegg!:)"

MandalKJøl.jpg

Dialogexe dro på firmatur til sør-Frankrike i slutten av april 2017 og sier:

Etter lang tids planlegging og nært samarbeid med Kjent i Provence var endelig dato for avreise til Nice. På flyplassen stod buss klar, som kjørte oss til vingården i Côte de Provence. Her ble vi møtt av en særdeles hyggelig vertinne, som til overmål var norsk. Etter smaking på lokalproduserte viner fikk vi servert en aldeles nydelig lunsj, langtidsstekt lammekjøtt.

Etter omvisning på vingården gikk turen til Sainte Maxime. En idyllisk lite by helt i sjøkanten. Her koste vi oss i 3 dager med båttur til Saint Tropez og kanalbyen Port Grimaud. Vi vil takke Kjent i Provence for et utmerket opplegg og vil på det varmeste anbefale dette til andre. Med vennlig hilsen Ottar Limstrand "

15Damer2017.jpg

15 forventningsfulle damer har vært på langweekend i Provence og sier:

" Tusen takk for en fantastisk tur med masse flotte opplevelser. Tenk vi bodde i et ekte provensalsk hus med basseng i en hage full av oliventrær. Hver morgen ble vi vekket av duften fra nystekte croissanter og baguetter, nytrukket kaffe og et stort frokostbord tilberedt av fransk kokk! Vi måtte klype oss i armen. En av dagene var vi på marked i landsbyen som vi kunne gå til og dagen etter dro vi på tur ned til Middelhavet hvor vi reise med båt fra Sainte Maxime til Saint Tropez og videre inn til den lille idylliske kanalbyen Port Grimaud. Etter en laaang lunsj i vannkanten gikk turen tilbake til huset. Kvelden ble avsluttet med gourmetmiddag med fransk kokk. Hit skal vi tilbake! "

Rita&Knut.JPG

Rita & Knut ble viet i den lille kirken i Port Grimaud i september 2016 og sier:

Vi hadde en fantastisk opplevelse i Port Grimaud og et fantastisk bryllup. Det er bare positivt å si om hotellet, turen til vingården som absolutt anbefales, selve bryllupsdagen som innebar prest, kantor, blomster og mat på restaurant etc. Alle var svært hyggelig og alle sitter

Elin & Stian.jpg

Elin og Stian hadde bryllup på Gammelt Kloster i Provence i september 2016 og sier:

"Hei, det er ikke så mange ord som kan beskrive hvor fornøyd vi er. Vi takker dere så HJERTLIGST for hjelpen. Vi er så glade for at vi fant hjemmesiden, å ha tillitt til Kristin og Jørgen i Kjent i Provence er noe av det smarteste vi har gjort. De er herlige og samarbeide med og kontaktene deres i Provence er minst like gode. og det har vært en fryd å planlegge denne feiringen sammen med dere. Bekjente hjemme i Norge har spurt oss "ble det slik dere så for dere?" Vi svarer alltid "njææ... det ble faktisk bedre!" Og det er helt sant! Dette var eventyrlig. Vi fikk drømmebryllupet og alle gjestene våre har fått en opplevelse for livet og blitt kjent med hverandre på en helt ny måte. Takk for at dere kom og deltok i vielsen vår, det betød mye for oss at dere fikk se hvor lykkelige vi gjør hverandre og hvilket minne dere har fått være med å forme. Stor klem fra Elin og Stian."

Lene & Thomas.jpg

Lene & Thomas hadde strandbryllup på den franske riviera i september 2015 og sier:

"Vårt bryllup på Cap d`Antibes var alt vi kunne ønske oss. En perfekt ramme for å feire kjærligheten og dele opplevelsen med nære og kjære. Vi bodde på et sjarmerende hotell i Juan-les-Pinst. Hotellets koselige hage ble et samlingspunkt for gjestene og vi startet helgen med et trivelig hageparty. Bryllupet var over all forventning; Seremoni i solnedgangshimmel over Middelhavet, festmiddag -en kulinarisk opplevelse, etterfulgt av stemningsfull fest. Takk Til Kristin - til Kjent i Provence, vi er veldig fornøyd og takknemlige for alt det dere hjalp oss med i forbindelse med  planleggingen av vårt drømmebryllup. Lene og Thomas"

Thea & Marc.jpg

Thea & Marc hadde vielse i kirken i Tourtour og bryllupsfest på fransk herregård i Provence i september 2015 og sier:

Dagen var helt fantastisk! Kan ikke sette fingeren på noe. Tusen takk for all hjelp i forbindelse med vårt bryllup i nydelige Provence i september! Området, kirken og  det vakre stedet skapte den perfekte rammen for en festhelg med familie og venner som vi aldri kommer til å glemme. Når man er midt i hverdagen og planlegger bryllup i et annet land var det utrolig behagelig for oss å bruke en god bryllupsplanlegger. Vi kommuniserte direkte med Kristin i Kjent i Provence, diskuterte muligheter som hun tok det videre til de det gjaldt.

Noe vi vil berømme hotellet for, er maten, det var fantastisk godt! Vi hadde over 80 gjester og alle fikk den samme kvaliteten og ingen ble sittende å vente". Dette ble ikke bare en spesiell helg/dag for oss, men ikke minst for gjestene våre som bodde sammen med oss i to dager på dette vakre stedet. Thea og Marc"

Oleana&Jens Morten.jpg

Oléana & Jens Morten hadde bryllup i Cabris i juni 2015 og sier:

Oléana & Jens Morten hadde bryllup i Cabris i juni 2015 og sier:

Vi har hatt noen fantastiske dager i Cabris med ekteskapsinngåelse og bryllupsfest på slottshotellet. Et utrolig hyggelig vertskap som serverte oss fantastisk mat i romantiske omgivelser. Alt var lagt til rette for en fin dag med full kontroll fra den norske lokale representanten. Ingenting er som å komme ut i blomsterhave til frokost hvor det dufter nystekte croissanter. Ellers ble dagene brukt til utflukter og en dag i Cannes med sol og bad:) Tusen takk til Kjent i Provence, Oleana og Jens Morten"

Gruppetur 2015.JPG

I september 2015 hadde vi med oss denne flotte gjengen på tur gjennom Alpene mot Provence

"Takk for en fantastisk flott tur. Det var en variert og spennende tur. Vi startet i Alpene med tur til en seter hvor de laget ost av ypperste klasse, og endte opp i Middelhavet med bad i 24 grader. Underveis var det mange spennende steder vi besøkte. Nevnes må Annecy, en utrolig flott gammel by. Hele tiden spiste vi gourmetmat, et sted også med Michelinstjerne. Fantastisk mat og nydelig vin. Vi var sammen med veldig hyggelige folk. Kristin, Jørgen og Anne Kine var særdeles flotte og inkluderende reiseledere. Vi anbefaler Kjent i Provence."

Vin&Vinyl.jpg

Vinklubben Vin & Vinyl var i Provence i pinsen 2015. De er kjempefornøyd og sier:

« Hjertelig takk for et meget bra opplegg for Vin & Vinyls 20 års jubileum. Villa med stor hage og eget svømmebasseng utenfor Lorgues med plass til 16 personer var helt perfekt. Vi hadde et fantastisk opphold som ble avsluttet med kokkekurs med med en kunnskapsrik og trivelig  fransk mesterkokk. Utrolig gøy – og meget godt!!! Mvh Trond»

REVarme2015.jpg

RE Varmeteknikk AS var på firmatur i sør-Frankrike siste helgen i mars 2015 og sier:

RE Varmeteknikk AS retter en stor takk til Kjent i Provence i forbindelse med firmaets 10 års jubileum. Det var så koselig å bo på det sjarmerende hotellet i Juan les Pins. Vi hadde en vårlig spasertur til gamlebyen i Antibes. Alle måltidene var arrangert på ulike restauranten, noe som var like spennende hver gang og ikke minst lettvint for oss:) Et av høydepunktene var utflukten til vingården i vindistriktet for Côte de Provence hvor vi møtte den hyggelige norske representanten for Kjent i Provence. Vi lengter tilbake!

Cecilie & Tore.jpg

Cecilie & Tore giftet seg i en vakker hage i sør-Frankrike i juli 2014 og sier:

Vi booket vårt bryllup gjennom "Kjent i Provence" og de gjorde bryllupsforberedelsene veldig behagelige for oss. Dagen kunne ikke blitt mer magisk! Vi hadde en utrolig hyggelig prest som snakket svensk. Han hadde med seg piano og sang os spilte det vi ønsket av musikk. Vi hadde seremonien og festlunsjen på en privat eiendom, dette ble bare utrolig flott!

Deres norske vertinne var helt fantastisk, hun dekket bord, pyntet og ordnet det aller meste. Hun er kunnskapsrik og kan mye om Mat & Vin. Mannen hennes som er en fransk mesterkokk lagde maten, noe av det beste vi har spist i Frankrike noensinne. Et måltid verdt en konge! Alle smårettene som kom sammen med aperitiffen så ut som små, lekre kunstverk. Det var mat av høy klasse, kokken er stolt av maten sin og det har han all grunn til å være. Og bryllupskaken fra Provence er et must.

 Vi kunne ikke ønsket noe annerledes for vår store dag. Alt sto til forventningene og mer til. Vi gir "Kjent i Provence" vår sterkeste anbefaling.

Anette & Alexander.jpg

Anette & Alexandere giftet seg i kirken i Port Grimaud i juni 2014 og sier:

"Vi har hatt et eventyrbryllup og en fantastisk tur med alle våre gjester. Nydelig liten kirke helt nede i vannkanten. Båtturen med champagne og kanapeer var det som toppet opplevelsen for alle. Den fantastiske bryllupsmiddag på en gourmetrestaurant i vannkanten og alt sammen blir en minnerik opplevelse for oss som brudepar og for våre gjester. Et bryllup utenom det vanlige - slik vi ville ha det. Tusen takk til Kjent i Provence for at dette ble en fantastisk opplevelse for alle. Anette og Alexander"

Randi&Marius.JPG

 Randi & Marius giftet seg på et gammelt vingods i Provence i juni 2014 og sier:

"Takk for at dere bidro til at bryllupsdagen vår ble helt fantastisk. Dagen startet med en vakker seremoni ute i den romantiske hagen på dette gamle vingodset i Provence med påfølgende bryllupsfeiring på samme sted. vi husker fortsatt fuglene som kvitret så vakker under seremonien og maten og vinen på kvelden smakte virkelig utmerket.

Firmatur2017.jpg

Firmaet Mandal Kjøleservice var på tur i Sainte Maxime i pinsehelgen 2014 og sier:

Vi i Mandal Kjøleservice vil gjerne få lov til å takke Kristin og Jørgen i Kjent i Provence for strålende turopplegg og oppfølging på turen vår til Sainte Maxime i pinsen. Som reiseleder for en gruppe på 25 personer så var alt bare en lek, vi fikk virkelig kost oss. Utflukten til Saint Tropez og Port Grimaud var fantastisk, men grillkvelden hotellet står som et høydepunkt for oss:). Det med at franskmenn er vanskelig å få kontakt med er en myte, vi ble møtt med god service og velvilje overalt. Dere hadde virkelig valgt de rette plassene for turene deres. Vil vil takke veldig for at dette ble den opplevelsen vi hadde drømt om og vi kommer til å bruke dere igjen neste gangs. Bruk oss gjerne som referanse, mvh Bjørnar

Randi&Marius.JPG

 Randi & Marius giftet seg på et gammelt vingods i Provence i juni 2014 og sier:

"Takk for at dere bidro til at bryllupsdagen vår ble helt fantastisk. Dagen startet med en vakker seremoni ute i den romantiske hagen på dette gamle vingodset i Provence med påfølgende bryllupsfeiring på samme sted. vi husker fortsatt fuglene som kvitret så vakker under seremonien og maten og vinen på kvelden smakte virkelig utmerket.

Marit & Thomas.jpg

Marit & Thomas hadde bryllup i en provensalsk villa i Lorgues i juni 2017 og sier:

 Vi giftet oss i Lorgues 29.06.17 og hadde en flott dag. Kristin er svært hyggelig og behjelpelig med det aller meste. Vi hadd en fin dag med god hjelp i forkant fra henne. Villaen som vi leide en hel uke var perfekt. den lå  gangavstand til den lille byen, hadde stort basseng og nydelig hage vhor vi hadde seremonien. Prest og fotograf som Kristin satt oss i kontakt med er vi veldig fornøyde med! Bryllupsmiddagen ble servert rundt det store bordet nede ved bassenget, maten var veldig god, tilberedt av fransk mesterkokk. Takk for hjelpen. Mvh Marit og Thomas"

Oleana&Jens Morten.jpg

Oléana & Jens Morten hadde bryllup i Cabris i juni 2015 og sier:

Oléana & Jens Morten hadde bryllup i Cabris i juni 2015 og sier:

Vi har hatt noen fantastiske dager i Cabris med ekteskapsinngåelse og bryllupsfest på slottshotellet. Et utrolig hyggelig vertskap som serverte oss fantastisk mat i romantiske omgivelser. Alt var lagt til rette for en fin dag med full kontroll fra den norske lokale representanten. Ingenting er som å komme ut i blomsterhave til frokost hvor det dufter nystekte croissanter. Ellers ble dagene brukt til utflukter og en dag i Cannes med sol og bad:) Tusen takk til Kjent i Provence, Oleana og Jens Morten"

Anette & Alexander.jpg

Anette & Alexandere giftet seg i kirken i Port Grimaud i juni 2014 og sier:

"Vi har hatt et eventyrbryllup og en fantastisk tur med alle våre gjester. Nydelig liten kirke helt nede i vannkanten. Båtturen med champagne og kanapeer var det som toppet opplevelsen for alle. Den fantastiske bryllupsmiddag på en gourmetrestaurant i vannkanten og alt sammen blir en minnerik opplevelse for oss som brudepar og for våre gjester. Et bryllup utenom det vanlige - slik vi ville ha det. Tusen takk til Kjent i Provence for at dette ble en fantastisk opplevelse for alle. Anette og Alexander"

Merete&Thomas.jpg

Merete & Thomas valgte bryllup på fransk herregård i september 2019 og sier:

"Kjære Kristin og Jørgen! Tusen takk for at dere var med på å gjøre bryllupshelgen vår helt magisk! Vi kan nesten ikke fatte hvor fantastisk det var. Vi vil gjerne takke dere for et fantastisk samarbeid helt siden vi kom i kontakt med dere for et år siden. Det var spesielt godt å ha dere der selve helgen slik at alt gikk knirkefritt Vi er så glad for at dere har oppdaget denne nydelige plassen. Vi kunne ikke ha giftet oss på en mer idyllisk plass. Personalet som jobber der er helt utrolig skjønne, profesjonelle og servicen var helt fantastisk. Tusen tusen takk for at dere var med på å gjøre helgen i Provence til det perfekte bryllupet for oss❤️og tusen takk for den sprudlende vinen vi fikk servert på rommet, den smakte godt etter en lang dag! Vi kan virkelig anbefale Kristin og Jørgen i Kjent i Provence videre!"

Thea & Marc.jpg

Thea & Marc hadde vielse i kirken i Tourtour og bryllupsfest på fransk herregård i Provence i september 2015 og sier:

Dagen var helt fantastisk! Kan ikke sette fingeren på noe. Tusen takk for all hjelp i forbindelse med vårt bryllup i nydelige Provence i september! Området, kirken og  det vakre stedet skapte den perfekte rammen for en festhelg med familie og venner som vi aldri kommer til å glemme. Når man er midt i hverdagen og planlegger bryllup i et annet land var det utrolig behagelig for oss å bruke en god bryllupsplanlegger. Vi kommuniserte direkte med Kristin i Kjent i Provence, diskuterte muligheter som hun tok det videre til de det gjaldt.

Noe vi vil berømme hotellet for, er maten, det var fantastisk godt! Vi hadde over 80 gjester og alle fikk den samme kvaliteten og ingen ble sittende å vente". Dette ble ikke bare en spesiell helg/dag for oss, men ikke minst for gjestene våre som bodde sammen med oss i to dager på dette vakre stedet. Thea og Marc"

Kristina&Vidar.JPG

Kristina & Vidar hadde bryllup på et vakkert vinslott i Provence i slutten av august 2017 og sier:

" Vi brukte Kjent i Provence for til å arrangere vårt bryllup på den franske riviera og er utrolig fornøyd! De er veldig hyggelig, behagelig og kjekk å samarbeide med! Vi hadde fest i 3 dager, og alt gikk etter planen! På torsdag startet vi med et uformelt tapascoctail-party på terrassen ved hotellet i Sainte Maxime. Dagen etter reise gjestene i buss til dette vakre vinslottet i Provence. Seremoni og bryllupsfest hadde vi i de vakreste omgivelser du kan tenke deg. Lørdagen hadde vi leid en privat båt og tok med alle gjestene på båttur og sightseeing i Saint Tropez-bukten før vi spiste lunsj i vannkanten i den lille kanalbyen Port Grimaud. Beste anbefalinger fra oss Kristina & Vidar "

Randi&Marius.JPG

 Randi & Marius giftet seg på et gammelt vingods i Provence i juni 2014 og sier:

"Takk for at dere bidro til at bryllupsdagen vår ble helt fantastisk. Dagen startet med en vakker seremoni ute i den romantiske hagen på dette gamle vingodset i Provence med påfølgende bryllupsfeiring på samme sted. vi husker fortsatt fuglene som kvitret så vakker under seremonien og maten og vinen på kvelden smakte virkelig utmerket.

Marit & Thomas.jpg

Marit & Thomas hadde bryllup i en provensalsk villa i Lorgues i juni 2017 og sier:

 Vi giftet oss i Lorgues 29.06.17 og hadde en flott dag. Kristin er svært hyggelig og behjelpelig med det aller meste. Vi hadd en fin dag med god hjelp i forkant fra henne. Villaen som vi leide en hel uke var perfekt. den lå  gangavstand til den lille byen, hadde stort basseng og nydelig hage vhor vi hadde seremonien. Prest og fotograf som Kristin satt oss i kontakt med er vi veldig fornøyde med! Bryllupsmiddagen ble servert rundt det store bordet nede ved bassenget, maten var veldig god, tilberedt av fransk mesterkokk. Takk for hjelpen. Mvh Marit og Thomas"

Anette & Alexander.jpg

Anette & Alexandere giftet seg i kirken i Port Grimaud i juni 2014 og sier:

"Vi har hatt et eventyrbryllup og en fantastisk tur med alle våre gjester. Nydelig liten kirke helt nede i vannkanten. Båtturen med champagne og kanapeer var det som toppet opplevelsen for alle. Den fantastiske bryllupsmiddag på en gourmetrestaurant i vannkanten og alt sammen blir en minnerik opplevelse for oss som brudepar og for våre gjester. Et bryllup utenom det vanlige - slik vi ville ha det. Tusen takk til Kjent i Provence for at dette ble en fantastisk opplevelse for alle. Anette og Alexander"

Merete&Thomas.jpg

Merete & Thomas valgte bryllup på fransk herregård i september 2019 og sier:

"Kjære Kristin og Jørgen! Tusen takk for at dere var med på å gjøre bryllupshelgen vår helt magisk! Vi kan nesten ikke fatte hvor fantastisk det var. Vi vil gjerne takke dere for et fantastisk samarbeid helt siden vi kom i kontakt med dere for et år siden. Det var spesielt godt å ha dere der selve helgen slik at alt gikk knirkefritt Vi er så glad for at dere har oppdaget denne nydelige plassen. Vi kunne ikke ha giftet oss på en mer idyllisk plass. Personalet som jobber der er helt utrolig skjønne, profesjonelle og servicen var helt fantastisk. Tusen tusen takk for at dere var med på å gjøre helgen i Provence til det perfekte bryllupet for oss❤️og tusen takk for den sprudlende vinen vi fikk servert på rommet, den smakte godt etter en lang dag! Vi kan virkelig anbefale Kristin og Jørgen i Kjent i Provence videre!"

Thea & Marc.jpg

Thea & Marc hadde vielse i kirken i Tourtour og bryllupsfest på fransk herregård i Provence i september 2015 og sier:

Dagen var helt fantastisk! Kan ikke sette fingeren på noe. Tusen takk for all hjelp i forbindelse med vårt bryllup i nydelige Provence i september! Området, kirken og  det vakre stedet skapte den perfekte rammen for en festhelg med familie og venner som vi aldri kommer til å glemme. Når man er midt i hverdagen og planlegger bryllup i et annet land var det utrolig behagelig for oss å bruke en god bryllupsplanlegger. Vi kommuniserte direkte med Kristin i Kjent i Provence, diskuterte muligheter som hun tok det videre til de det gjaldt.

Noe vi vil berømme hotellet for, er maten, det var fantastisk godt! Vi hadde over 80 gjester og alle fikk den samme kvaliteten og ingen ble sittende å vente". Dette ble ikke bare en spesiell helg/dag for oss, men ikke minst for gjestene våre som bodde sammen med oss i to dager på dette vakre stedet. Thea og Marc"

Merete&Thomas.jpg

Merete & Thomas valgte bryllup på fransk herregård i september 2019 og sier:

"Kjære Kristin og Jørgen! Tusen takk for at dere var med på å gjøre bryllupshelgen vår helt magisk! Vi kan nesten ikke fatte hvor fantastisk det var. Vi vil gjerne takke dere for et fantastisk samarbeid helt siden vi kom i kontakt med dere for et år siden. Det var spesielt godt å ha dere der selve helgen slik at alt gikk knirkefritt Vi er så glad for at dere har oppdaget denne nydelige plassen. Vi kunne ikke ha giftet oss på en mer idyllisk plass. Personalet som jobber der er helt utrolig skjønne, profesjonelle og servicen var helt fantastisk. Tusen tusen takk for at dere var med på å gjøre helgen i Provence til det perfekte bryllupet for oss❤️og tusen takk for den sprudlende vinen vi fikk servert på rommet, den smakte godt etter en lang dag! Vi kan virkelig anbefale Kristin og Jørgen i Kjent i Provence videre!"

MandalKJøl.jpg

Dialogexe dro på firmatur til sør-Frankrike i slutten av april 2017 og sier:

Etter lang tids planlegging og nært samarbeid med Kjent i Provence var endelig dato for avreise til Nice. På flyplassen stod buss klar, som kjørte oss til vingården i Côte de Provence. Her ble vi møtt av en særdeles hyggelig vertinne, som til overmål var norsk. Etter smaking på lokalproduserte viner fikk vi servert en aldeles nydelig lunsj, langtidsstekt lammekjøtt.

Etter omvisning på vingården gikk turen til Sainte Maxime. En idyllisk lite by helt i sjøkanten. Her koste vi oss i 3 dager med båttur til Saint Tropez og kanalbyen Port Grimaud. Vi vil takke Kjent i Provence for et utmerket opplegg og vil på det varmeste anbefale dette til andre. Med vennlig hilsen Ottar Limstrand "

Emilie & Glenn.jpg

Emilie & Glenn hadde bryllup i en stor villa i Lorgues i juni 2018 og sier:

"Tusen hjertelig takk, vi kunne ikke vært mer fornøyd. Takk for det gode samarbeidet, all hjelp og service i anledning bryllupet vårt. Vi er så glade for at vi valgte Kjent i Provence! Vi tok med oss familie og venner og hadde en hel uke sammen i Lorgues hvor vi leide et stort provensalsk hus med plass til 17 personer. I hagen feiret vi bryllupet vårt med seremoni, fotografering, aperitiff/ kanapeer og bryllupsmiddag rundt det store bordet ved bassenget. Huset og hele uken var over all forventning. En kjempefin familieferie som ble mulig ved hjelp av Kristin i Kjent i Provence. Prest, vertinne, fotograf og Kristin selv er så imøtekommende og behjelpelige, og vi følte virkelig at de alle sammen jobbet for at vi skulle bli ordentlig fornøyde. Ville gjort akkurat det samme igjen. hilsen Emilie & Glenn "

Kristina&Vidar.JPG

Kristina & Vidar hadde bryllup på et vakkert vinslott i Provence i slutten av august 2017 og sier:

" Vi brukte Kjent i Provence for til å arrangere vårt bryllup på den franske riviera og er utrolig fornøyd! De er veldig hyggelig, behagelig og kjekk å samarbeide med! Vi hadde fest i 3 dager, og alt gikk etter planen! På torsdag startet vi med et uformelt tapascoctail-party på terrassen ved hotellet i Sainte Maxime. Dagen etter reise gjestene i buss til dette vakre vinslottet i Provence. Seremoni og bryllupsfest hadde vi i de vakreste omgivelser du kan tenke deg. Lørdagen hadde vi leid en privat båt og tok med alle gjestene på båttur og sightseeing i Saint Tropez-bukten før vi spiste lunsj i vannkanten i den lille kanalbyen Port Grimaud. Beste anbefalinger fra oss Kristina & Vidar "

bottom of page