top of page

Bryllup i vannkanten på den franske riviera

Tenk å invitere familie og venner til bryllupsfeiring i solfylte omgivelser ved Middelhavet? I den idylliske lille kystbyen Port Grimaud (Frankrikes svar på Venezia) tilbyr vi bryllupsfeiring (og annet) med vielse, aperitiff, båttur og festmiddag i vannkanten.

Her får dere en romantisk bryllupshelg fylt med gode opplevelser.

Om stedet

En bedre opplevelse enn dette kan dere ikke få!

Den lille idylliske kystbyen Port Grimaud ligger innerst i Saint Tropez bukten. Byen er bygget opp rundt et mylder av kanaler hvor de pastellfargede små fiskerhusene ligger tett i tett. Den store og flotte sandstranden vender mot sydvest med utsikt rett over bukten mot Saint Tropez. Alle broene, kanalene og de pastellfargede husene danner en perfekt ramme rundt denne viktige dagen.

Bryllupsmiddag

I Port Grimaud samarbeider vi med en gourmetrestaurant beliggende helt nede i vannkanten. Restauranten ligger i nærheten av kirken, inne på kunstnerplassen kun et par hundre meter fra hotellet. Restaurantens spesialitet er fisk og skalldyr, men de serverer også deilig biff! Vi gir dere alternativer å velge mellom.

I menyprisen er det inkludert at dere kommer til ferdig dekkede bord med service og servering. I menyprisen inngår vin ( 1/2 liter), mineralvann og kaffe.

 

Måltidet vil gå over flere timer og dere kan være på restauranten til senest kl 0030. Dere kan gjerne ha sang, litt musikk og taler med ettersom dette er en restaurant midt i sentrum av den lille byen er det ikke tillatt med høy musikk og dans.

Blomster og dekorasjoner

Vi bestiller buketter, blomster og dekorasjoner til seremoni og bord mm. Pristilbud innhentes.

Frisør

Vi hjelper til med å bestille frisør, sminke og manikyr og følger til prøvetime hvis ønskelig.

Fotograf

Når det kommer til spørsmålet om fotograf, er det noen som rynker på nesen. Etter å ha jobbet med bryllup nå i flere år, ser vi at de brudeparene som engasjerer en av gjestene til å ta bilder, dessverre sitter igjen med få eller ingen fine bilder. Bildene skal være et evig minne fra en av de viktigste dagene i livet. Omgivelsene her i Port Grimaud med havet, broene og de pastellfargede husene danner en perfekt ramme for fotografering. Prisen varierer med valg av fotograf og det antall timer dere ønsker. Prisen inkluderer at dere får alle bildene tilsendt digitalt, ferdig redigert og organisert.

Transport

Vi kan bestille felles transport med buss/taxier fra flyplassen. Tilbud innhentes i hvert enkelt tilfelle.

Seremoni

Her kan dere velge om dere vil ha seremonien i den lille kirken som ligger ute på bryggen i det lille sentrum av Port Grimaud eller om dere vil ha en helt enkel seremoni på egnet sted i vannkanten.

Vi tilbyr en symbolsk bryllupseremoni med skandinavisk protestantisk prest. Prisen ( se tabellen under) gjelder tilrettelegging, honorar til prest, møte med prest, skatter, avgifter og reiseutgifter)

 

I møtet med presten kan dere selv legge føringer for innholdet i seremonien. Dersom dere ikke ønsker prest, men en annen type seremoni så er vi åpne for andre løsninger. Det er flere brudepar som ønsker at en i familien eller en god venn sier noen velvalgte ord.

Etter seremonien og litt fotografering går brudepar og gjester om bord i den lille kanalbåten hvor vi serverer aperitiff og kanapéer.

.

Bryllupskake

Den typiske bryllupskaken Croquembouche er spesialiteten i området. Den består av små vannbakkels fylt med deilig krem. Dere kan få klassisk bryllupskake og/eller makroner.

Musikk 

Dersom dere ønsker musikk til vielsen kan vi anbefale 3 franske musiker på henholdsvis fiolin, kontrabass og trekkspill. De kan spille innmarsj og utmarsj og også solonummer fiolin. 

Overnatting

I forbindelse med bryllupsarrangement tilbyr vi oss pakkeløsning der overnatting inngår. Vi legger opp til at brudepar med gjester bor på det lille hotellet i byen. Rommene har balkong og utsikt mot sjø og båter. Hotellet ligger rett i nærhet av alt dere vil oppleve.

Dersom dere ønsker å være en uke har vi hus og leiligheter for 2 - 10 personer. eller hotell.

Bestilling av bosted går gjennom oss slik at dere er sikre på at gjestene bor samlet.

I Port Grimaud bor dere slik til at jestene kan utforske området litt på egen hånd uten å være avhengig av transport. Det er spennende å ta båt mellom byene i den intime Saint Tropez-bukten. 

Agenthonorar

For alt arbeidet med planlegging og gjennomføring av bryllup tar vi et agenthonorar. Prisen varierer noe med arrangementets omfang og hva brudeparet ønsker av hjelp. I prisen inngår arbeidet med tilrettelegging og gjennomføring av arrangementet. I tillegg inngår arbeidet med nødvendige bestillinger hos prest, tilrettelegging for seremoni og bryllupsfest, bestilling av bosted, rådgivning og bestilling av øvrige tjenester samt at en representant fra oss i Kjent i Provence er til stede under den viktige delen av arrangementet.

 

Det er enkelt, trygt og oversiktlig å ha en som ordner med alt. Vi har kun 100% fornøyde brudepar og viser til tilbakemeldinger på nettsiden vår og også anmeldelser og innlegg fra besøkende på Facebooksiden vår.

Priseksempel

Priseksempel bryllupspakke 25 personer

Prisene under er veiledende og vil variere i forhold til de tjenestene dere velger. Vi tar forbehold om prisjustering i forhold til valutaendringer

Seremoni m/prest (tilrettelegging, honorar til prest, møte, reise og avgifter)

15.000;-

Leie av kirke/seremoniplass

5.000,-

Agenttjenester (planlegging, tilrettelegging og gjennomføring)

40.000;-

Båttur på kanalene med aperitiff og kanapeer 

450,- pr. person

4-retters festmeny med vin (rikelig), mineralvann og kaffe. Inkluderer servering og rydding.

1.900,- pr. person

Bryllupskake

Fra 150,- pr. person

Drikke etter maten, åpen bar eller annen løsning avtales underveis i planleggingen

Etter ønske

Live musikk ca 3 timer (3 franske musikere med kontrabass, fiolin og trekkspill til seremoni og aperitif) 

Fra 12.000,-

Fotograf (varierer med valg av fotograf) 3-4 timer fra 17.000;- | hel dag fra 25.000;-

Fra 17.000,-

Blomster (vi bestiller blomster og dekorasjoner). Pristilbud innhentes

Etter ønske

Uformell velkomst med enkel mat og drikke på hyggelig restaurant ved hotellet

Fra 500,- pr. person

Brudepar og gjester bor på hotell i vannkanten. Ulike kategorier rom, alle med balkong. 

 Fra 2.500,- pr. dobbeltrom inkl. frokost

Transport. Vi kan bestille felles transport fra/til flyplassen. Buss/taxi. 

Pristilbud innhentes

Frisør/sminkør inkl. prøvetime (vi bestiller, betales direkte hos aktør)

Etter avtale med aktør

Se også

bottom of page